Open Bedrijvendagen Vianen van 8 april tot en met 12 april 2024

Ontdek jouw toekomst: Bedrijven in Vianen openen hun deuren!
Stap binnen in de wereld van kansen en mogelijkheden tijdens de Open Bedrijven Dagen Vianen. Nieuwsgierig naar wat dat bedrijf om de hoek nu eigenlijk doet? Op zoek naar een boeiende baan of een geweldige stageplek? Word een bezoeker van de Openen Bedrijvendag in Vianen en ontmoet de meest inspirerende en innovatieve bedrijven in Vianen.

Open Bedrijvendagen Vianen - Waar pas jij?
Ben je op zoek naar een plek waar je écht thuishoort? Of je nu aan het rondneuzen bent voor een baan, opleiding, stageplek, of gewoon wat praktijkervaring, het is cruciaal dat het bedrijf bij jou past. De eerste indruk zegt vaak al veel. Laat ons je daarbij helpen. Doe mee aan de Open Bedrijvendag en ontdek welk bedrijf perfect bij jou past!

Voor wie?
Iedereen die nieuwsgierig is naar werk- en groeikansen! Of je nu een student bent die nog geen vastomlijnd plan heeft, een decaan/docent die met leerlingen op ontdekking wilt gaan, of iemand die een carrièreswitch overweegt. Kortom, voor iedereen die zijn horizon wil verbreden. Grijp deze kans!

Hoe werkt het?
Verschillende bedrijven hebben zich aangemeld en zullen hun deuren openen tijdens de Open Bedrijvendagen Vianen, die plaatsvinden van maandag 8 april tot en met vrijdag 12 april.
Spreekt een bedrijf je aan? Schrijf je dan in!

Deelnemende bedrijven:

  • Kooijman Autogroep
  • Faay Vianen B.V.
  • Van der Spek B.V.
  • Van Duuren Districenters
  • Dekker Hout Groep
  • Miele Nederland

Wat staat er te wachten nadat je je hebt aangemeld?
Je ontvangt bericht van de bedrijven waarbij je je hebt ingeschreven. Elk bedrijf hanteert zijn eigen aanpak. Misschien wacht je een boeiende rondleiding, een inspirerende presentatie, een snelle speeddate, of een persoonlijke één-op-één kennismaking. Het bedrijf is enthousiast dat jij erbij bent, dus zorg ervoor dat je op de afgesproken plaats en tijd aanwezig bent!
Je gegevens worden gedeeld met het bedrijf van je keuze in overeenstemming met de AVG-wetgeving.

Ontdek werken in Vianen - Schrijf je nu In!

Direct inschrijven