Nieuws

Geplaatst op dinsdag 16 juli 2019

Update werkzaamheden De Hagen

Het team van KWS Infra Utrecht en partners werkt keihard om ons bedrijventerrein De Hagen weer klaar te maken voor de toekomst. De afgelopen maanden is de Stuartweg in één richting afgesloten geweest. Er is daar gewerkt aan het fietspad, voetpad en het boren van een rioolbuis onder de Stuartweg door voor verbeterde afwatering.

 

Vanaf maandag 15 juli is de Stuartweg weer in beide richtingen open. De Hagenweg tussen de kruising met de Stuartweg tot de inrit bij de Praxis gaat per dezelfde datum dicht. Team KWS de Hagen gaat dan aan de slag met het maken van een overstort in de sloot voor het riool. Van 15 juli tot en met 11 augustus is dit gedeelte van de Hagenweg afgesloten. 

 

In week 33 - 12 augustus - is de Hagenweg volledig afgesloten. KWS brengt daar die week een proefvak met het asfalt KonwéCity Circulair met 50% gerecycled asfalt aan.

  

In week 34 - 19 augustus - is vervolgens de Stuartweg afgesloten en wordt daar ook het asfalt vervangen. Daarom is de Stuartweg 's nachts van 18.00 tot 06.00 uur volledig afgesloten en overdag in één richting. Meer info over de richting en de bijbehorende omleidingsroutes volgen zo spoedig mogelijk in de KWS app - project 'Revitalisering Bedrijventerrein De Hagen Vianen'. Vink het project als favoriet aan om de update als pop-up op je telefoon te ontvangen.

 

Na de bouwvak gaan we aan de slag met het riool, hierbij wordt geen gebruik meer gemaakt van omleidingsroutes.

Overzicht