Nieuws

Geplaatst op dinsdag 26 oktober 2021

Fitte werknemers zijn frisse werknemers!

Een bericht van Lifestyle & Healthclub Magic

Beste Collega ondernemers,

Het nieuwe Lifestyle & Healthclub Magic citeert: ‘Fitte werknemers zijn frisse werknemers! En een fitte werkgever is een goed rolmodel!’. Wel eens last van uw rug, schouders, spieren of stressgevoel? Om klachten op te lossen moet u zelf uw balans tussen belasting en belastbaarheid kunnen controleren.

Werknemers die voldoende bewegen, zijn energieker, productiever en minder vaak ziek. Uit onderzoek van NL Actief en Fitvak blijkt door het vele zitgedrag en inactiviteit dat deze helaas zijn verergerd!

Dit is hét moment om de verantwoordelijkheid op te pakken en uw bedrijf fitter te maken... Want wees eerlijk: waarschijnlijk zit u nu! Had u dit niet beter staand kunnen lezen? Denk en handel gezonder, Lifestyle & Healthclub Magic kan u hierbij helpen!

Wij als Lifestyle & Healthclub Magic zijn al jaren gespecialiseerd in speciaal ontwikkelde vitaliteitsprogramma's/trainingen voor grotere groepen, waarna er bij aanvraag kan worden ingegaan op persoonlijke coaching.

Deze programma's kunnen uitstekend worden ingezet bij veel zitgedrag, stressvolle functies en totale fitheid voor werknemers en werkgevers. Op een verantwoorde manier verhogen wij de belastbaarheid tot een functioneel niveau. Middels een intake gesprek zullen wij uw werksfeer inventariseren en een projectmatig programma aanbieden. Als collega ondernemers weten wij wat het belang is van gezonde en fitte medewerkers, kortom een fit bedrijf. Wij hebben de gezonde kennis en jullie hebben de fitte keuze!

Neem contact met ons op om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. U kunt ons bereiken via: nuno@healthclubmagic.nl of neem contact op met Nuno de Brito mobiel nummer: 0629448839

Overzicht