Nieuws

Geplaatst op maandag 11 oktober 2021

Aankondiging stemming BIZ-verlenging

Breng 15, 17 of 19 november uw stem uit bij het Miele Experience Center

In navolging van de inventarisatie eerder dit jaar, wordt er in de periode van 15 november tot 13 december van dit jaar formeel gestemd over de verlenging van de BIZ Bedrijventerrinen Vianen. Fysiek kunt u uw stem uitbrengen op 15, 17 en 19 november bij:

Locatie:    Miele Experience Center op De Limiet 2.

Stemmen kan op de volgende dagen/tijden:

  • Maandag 15 nov, 10.00 - 18:00
  • Woensdag 17 nov, 10.00 - 18:00
  • Vrijdag 19 nov, 10.00 - 14.00

Wilt u nadere informatie over de BIZ? Kom dan naar deze BIZ-presentatie op 28 oktober. 

Op de drie bovenvermelde dagen zijn meerdere leden van het BIZ-team op het bedrijventerrein aanwezig met de stemformulieren. Het uitbrengen van uw stem kost hierdoor slechts beperkt tijd en kan op het moment dat het u uitkomt.

Een stemformulier is alleen geldig als deze is ondertekend door een door het bedrijf gemachtigd persoon. U kunt ter plekke uw stem uitbrengen. Uiteraard mag u het formulier ook meenemen en bij ons inleveren of per post retourneren. Houd echter wel rekening met de stemperiode. Deze eindigt op 13 december.

Wanneer u niet in staat bent om langs te komen op de hierboven genoemde dagen, willen wij u vragen dit uiterlijk 15 november te melden aan Parkmanager Percy Douglas op parkbeheerder@bbvianen.nl. Hij stemt dan met u af hoe u het formulier kunt ontvangen en alsnog uw stem uit kunt brengen.

Met vriendelijke groet,
BIZ bedrijventerreinen Vianen 
Het bestuur

Overzicht