Nieuws

Geplaatst op maandag 20 september 2021

BIZ-BBQ

Een terugblik

Wat hebben we het als ondernemers gemist om samen te komen! Dit zorgt er niet alleen voor dat men elkaar makkelijker weet te vinden, waardoor de samenwerking tussen alle belanghebbenden verbetert, het is ook nog eens hartstikke gezellig! Vanwege de pandemie was het in het afgelopen jaar helaas niet mogelijk om met elkaar af te spreken.

U kunt zich dan ook vast voorstellen hoe leuk het BIZ-team, bestaande uit bestuursleden Erik Lubbers, Patrick Keller, Jasper van Duuren aangevuld met parkmanagers Percy Douglas en Paul Bontje, het vond om op 16 september weer eens een echt netwerkevent te organiseren! In aanvulling op de hierboven genoemden en de aanwezige ondernemers, waren ook wethouder Zevenhuizen en medewerkers van de gemeente en partner Securitas aanwezig.

Naast een mooie toespraak van bestuursvoorzitter Erik Lubbers, zijn alle aanwezigen in de watten gelegd door de catering van de BBQ Butcher. En of dat beviel! Al met al een ontzettend leuke avond die ons eens te meer heeft in laten zien hoe mooi ons bedrijventerrein en de daarop gevestigde ondernemers zijn.

Wij hebben ontzettend genoten en kunnen niet wachten op de volgende editie. U ook?

 

Overzicht