Nieuws

Geplaatst op woensdag 9 juni 2021

BIZ-verlenging

Beslis mee over de voortzetting en aandachtsgebieden van de BIZ

Beste ondernemers van de BIZ Bedrijventerreinen Vianen,

De BIZ-periode loopt dit jaar af, wat betekent dat er opnieuw gestemd moet worden over de verlenging van de Bedrijveninvesteringszone (BIZ). De officiële stemming vindt in oktober plaats, maar nu is het moment uw mening te laten horen over de inzet van de BIZ!

Het BIZ-verlengingsteam is begonnen met het benaderen van de ondernemers op bedrijventerreinen De Hagen en De Biezen. Wellicht is Paul Bontje of Hinde Schmidt al bij u langs geweest.

Het doel van dit traject is om ondernemers te informeren, het contactbestand te actualiseren en om input te verkrijgen van ondernemers over de BIZ. Deze input vormt de basis voor het op te stellen BIZ-plan en de formele stemming die eind dit jaar plaats zal vinden.

Naast dat wij u op locatie benaderen is er ook een simpele en snelle optie: reageren via deze korte vragenlijst. Uw reactie is heel waardevol voor de (eventuele) voortzetting van de BIZ. U kunt aangeven hoe u tegenover de BIZ staat en wat u verwacht van de BIZ in de komende periode. 

Mocht u al hebben gereageerd tijdens een bezoek van ons BIZ-verlengingsteam, dan kunt u deze mail negeren.

 

Waar gaat dit over?

Als ondernemers op bedrijventerrein De Hagen of De Biezen maakt u deel uit van de BIZ. Jaarlijks draagt u via de WOZ-aanslag bij aan de BIZ, zodat u en andere ondernemers kunnen investeren in de buitenruimte van deze bedrijventerreinen. In 2017 is de BIZ opgericht voor een eerste BIZ-periode van 5 jaar. Deze periode loopt eind 2021 ten einde. Het is daarom tijd voor een herstemming om de BIZ te kunnen continueren… [Lees verder in deze flyer]

 

Van wie ontvang ik deze mail?

U ontvangt deze mail namens het bestuur van de BIZ Bedrijventerreinen Vianen. Sinds begin 2021 is het BIZ-verlengingsteam opgezet, bestaande uit parkmanager Percy Douglas en zijn collega’s Hinde Schmidt en Paul Bontje. Zij begeleiden het doorstarttraject en de herstemming rondom de BIZ. U kunt het bestuur en/of verlengingsteam bij vragen altijd benaderen via onderstaande contactgegevens. 

                                                 

Met vriendelijke groet,

BIZ Bedrijventerreinen Vianen 

 

Erik Lubbers (voorzitter):                 0347-362666 Van der Spek-Vianen B.V.

Patrick Keller (bestuurder):              06-53642624 Dekker Vastgoed&Energie B.V.

Jasper van Duuren (penning):         0347-357000 Van Duuren Districenters B.V.

Percy Douglas (parkbeheerder):     06-57878424 DZP

Hinde Schmidt (BIZ-team):              06-43873391 DZP

Paul Bontje (BIZ-team):                   06-14298471 DZP

Overzicht