Nieuws

Geplaatst op maandag 10 mei 2021

Koop lokaal campagne Vijfheerenlanden

Bericht gemeente

Goedemiddag,

 

Door de coronamaatregelen heeft u en/of collega ondernemers in Vijfheerenlanden het financieel maar ook geestelijk erg zwaar gehad.

Nu de winkels en de horeca weer open mogen is het belangrijk dat wij als gemeente Vijfheerenlanden een duidelijk signaal afgeven: KOOP LOKAAL !

 

Voor onze economie is het belangrijk dat onze inwoners gezellig naar de binnensteden van Leerdam en Vianen of naar de lokale winkel in het dorp gaan en onze ondernemers steunen.

Om als gemeente deze boodschap uit te dragen hebben we een social media campagne bedacht. Twintig ondernemers uit Vijfheerenlanden staan vol trots voor hun onderneming en 

dragen zo een lokale en krachtige boodschap uit. Er zijn verschillende varianten dus zoek degene uit die u het leukst vindt (passend bij het medium, dat staat al in de titel bv Linked in foto. Dan hebt u meteen het juiste formaat).

 

Wil u dit ook uitdragen? Gebruik de afbeeldingen dan voor uw eigen sociale media account. Niet alleen als bericht maar gedurende de maand mei ook als achtergrond / omslagfoto.

Graag ook delen met uw eigen netwerk; het is belangrijk dat we dit als geheel naar buiten dragen.

 

Alvast bedankt en mochten er nog vragen zijn horen we het graag.

 

Lilian ter Burg

Indira Scholtmeijer

Izaäk Streefkerk

 

Overzicht