Nieuws

Geplaatst op woensdag 18 november 2020

Wethouder Zevenhuizen bedankt alle ondernemers

Een bericht van de wethouder

Beste ondernemer,

 

Vrijdag 20 november, de Dag van de Ondernemer in een bijzonder ondernemersjaar. Door omstandigheden moeten velen van jullie alle zeilen bijzetten om samen de corona-periode te overbruggen. Dit jaar is het uiterste van jullie ondernemerschap gevraagd. Of je nu een bedrijf hebt dat al jaren bestaat of in deze periode juist begonnen bent. Het stelt jullie voor enorme uitdagingen.

 

Als ik zie hoe jullie die uitdaging aangaan dan ben ik trots op de ondernemers in de gemeente Vijfheerenlanden, trots op de manier waarop jullie je staande houden. Met creativiteit, durf en doorzettingsvermogen. De flexibiliteit die je als ondernemer laat zien daar heb ik veel bewondering en respect voor.

 

Ik wil jullie speciaal in deze week bedanken voor jullie inzet en daadkracht om onze gemeente leefbaar en aantrekkelijk te houden. Voor onze inwoners en voor bezoekers. Ik hoop van harte dat we weer snel verder kunnen zonder alle beperkingen die er nu zijn. Bouwen aan een goed ondernemersklimaat voor Vijfheerenlanden.

 

Voor het filmpje met de gehele boodschap zie: www.vijfheerenlanden.nl//Ondernemers/Ondernemersnieuws

 

Huib Zevenhuizen

Wethouder

Overzicht