Nieuws

Geplaatst op woensdag 14 oktober 2020

Oplichtingspraktijk op bedrijventerreinen Vianen

Hedenmiddag (14 okt) heeft zich bij een ondernemer aan de Mijlweg een incident voorgedaan, waarbij een poging is te gedaan om materiaal te ontvreemden. Met deze mailing wijzen wij u op deze oplichtingspraktijk en vragen wij u tevens om vergelijkbare incidenten met ons te delen.

Bij betreffend bedrijf is een oud-ijzerhandelaar zonder vooraankondiging de receptie binnen gelopen. Hij vroeg de dame aan de balie naar specifiek materiaal dat zichtbaar op het buitenterrein gestald was. De oud-ijzerhandelaar gaf aan dat "destijds iemand" hem had toegezegd dat hij deze mocht hebben, en "hij was er nu toch, met vrachtwagen en kraan dus kan deze zo op de auto zetten".

De directeur is erbij gehaald en hij heeft de ijzerhandelaar verteld dat dit materiaal eigendom is en dat niemand dit toegezegd kan hebben. De handelaar ging weer weg, echter pas nadat hij een grote ronde over het terrein had gereden in zijn witte DAF 45 met oranje kraan en donkerblauwe laadbak.

Komt u deze handelaar tegen, wees waakzaam en meld dit direct bij de politie en de parkbeheerder (parkbeheerder@bbvianen.nl).

 

Overzicht