Nieuws

Geplaatst op woensdag 6 maart

Samenwerking gemeente en BIZ groenvoorziening

upgrade rotondes

De afgelopen maanden zijn de voorbereidingen getroffen voor het aanbrengen van de nieuwe beplanting op het bedrijventerrein.
Rotondes zijn leeggehaald, verharding uit de midden geleiders verwijderd en voorzien van grond en nu is het moment aangebroken dat de nieuwe beplanting aangebracht gaat worden.

Vanaf deze week start Schreuders Groen met het aanplanten van de rotondes bij de Miele en de A27 en de Kruising Hageweg / Van Duvenvoordestraat. Er worden diverse bomen aangeplant, waaronder grote en meerstammige bomen. Op de rotonde worden dezelfde dennen geplant als degene die al aanwezig zijn op het bedrijventerrein. Ook op de rotonde komen deze in een cortenstalen bak te staan om eenheid op het bedrijventerrein te creëren. Daarnaast worden er verschillende soorten vaste planten geplant en worden de middengeleiders ingezaaid met een bloemenmengsel.

De verwachting is dat de werkzaamheden drie weken gaan duren. Voor deze werkzaamheden zullen er geen wegen worden afgesloten, waardoor het verkeer normaal door kan stromen.

Schreuders Groen zal na de aanplant twee jaar lang voor het onderhoud zorgen om te verzekeren dat we het beeld en de kwaliteit behalen die we voor ogen hebben.

Overzicht