Nieuws

Geplaatst op woensdag 20 december 2023

Bijeenkomst voor duurzame mobiliteit en bereikbaarheid Vianen

Goedopweg bijeenkomst verzet naar 24 januari

Bijeenkomst project 'Duurzame Mobiliteit Vianen'
Goedopweg organiseert in samenwerking met de BIZ Vianen en de gemeente Vijfheerenlanden een bijeenkomst voor bedrijven over het project Duurzame Mobiliteit Vianen. Ben jij als werkgever in Vianen benieuwd naar de kansen voor duurzame mobiliteit en bereikbaarheid? Meld je dan aan voor de hybride bijeenkomst op 24 januari.

Duurzame Mobiliteit Vianen
Ton van Maanen, Wethouder van de gemeente Vijfheerenlanden, vertelt samen met Percy Douglas, parkbeheerder bij BIZ in Vianen, over het project. Zij vertellen waarom het belangrijk is voor alle werkgevers om niet alleen per auto, maar ook met het OV en de fiets goed bereikbaar te zijn voor medewerkers en klanten.

Goedopweg heeft de afgelopen periode samen met werkgevers in Vianen de reisbewegingen in kaart gebracht van bijna 4.500 werknemers. Tijdens de bijeenkomst op 24 januari delen we voor het eerst de resultaten van die scan. Hoe verlopen de huidige reisbewegingen van werknemers in Vianen? Wat is de OV-potentie? En voor hoeveel procent van de medewerkers is de fiets een optie? We laten zien welke effecten werkgevers kunnen bereiken als er meer met het OV of de fiets wordt gereisd. Hoeveel parkeerplekken scheelt dat? En hoeveel Co2 uitstoot kan er bespaard worden?

Aanmelden en locatie
Datum:  24 januari 2024
Tijd:       12.30 – 13.30 uur 
Locatie: Partou, Sportlaan 1, Vianen OF online via ZOOM


Aanmelden kan via de volgende link: aanmelden

Overzicht