Nieuws

Geplaatst op dinsdag 2 januari

ONDERNEMERSBIJEENKOMST NETCONGESTIE

Uitnodiging van de gemeente | donderdag 1 februari

uitnodiging van de gemeente Vijfheerenlanden
De stroomvoorziening in onze omgeving is niet meer vanzelfsprekend. Netcongestie doet zich steeds meer voor. Het stelt u en ons voor uitdagingen bij het ondernemen in Vijfheerenlanden. Wat betekent dit voor u? Wat wordt eraan gedaan? Wat kunt u zelf doen?

Om deze en meer vragen te beantwoorden, organiseren gemeente Vijfheerenlanden en Stedin samen een informatiebijeenkomst voor ondernemers. Wij hebben Bureau Stel hierbij uitgenodigd om een toelichting te geven.

Wij hopen dat u hiermee een beter beeld van de situatie krijgt en handvatten waar u zelf vervolgens mee aan de slag kunt gaan, met uw eigen bedrijf of samen met andere ondernemers. Dit is een uitgelezen kans om kennis uit te wisselen, actuele ontwikkelingen te bespreken en het met elkaar te hebben over de impact van dit thema op onze gemeente.

Wij nodigen u uit op donderdag 1 februari 2024 in Huis Het Bosch, Nieuwe Rijksweg 6 in Lexmond.

Het programma
Het programma is in grote lijnen als volgt:

  • 17.00 uur Inloop met soep en broodjes
  • 18.00 uur Opening door wethouders Joop van Montfoort (duurzaamheid) en Ton van Maanen (economie)
  • 18.15 uur Toelichting Stedin op netcongestie
  • Pauze
  • 19.30 uur Gesprek onder leiding van Bureau Stel over de gevolgen van netcongestie voor bedrijvigheid in Vijfheerenlanden en verkennen van de mogelijkheden.
  • 20.30 uur Afronding door de wethouders en gelegenheid tot napraten

Vragen en aanmelden
Mocht u vragen hebben over de netcongestie en de gevolgen hiervan voor ondernemers en bedrijventerreinen in de gemeente dan kunt u contact opnemen met team duurzaamheid van de gemeente via duurzaamheid@vijfheerenlanden.nl.

Als gemeente willen we in gesprek met ondernemers over oplossingsrichtingen binnen het bedrijf en binnen de bedrijventerreinen. Wij

brengen de informatie vervolgens gebundeld verder naar Stedin. Via team duurzaamheid kunt u zich ook aanmelden voor de informatiebijeenkomst. Doet u dit uiterlijk 25 januari?

 

Savethedate_netcongestie.pdf

Overzicht