Nieuws

Geplaatst op maandag 11 september 2023

Do Good Challenge

Helpen maakt je happy

Wil je als bedrijf meer doen met Maatschappelijk Verantwoord ondernemen? 
Doe dan samen met je werknemers, collega’s of bestuur mee met de

“Do Good Challenge”

VHLvoorelkaar organiseert een “Do Good Challenge” om in de maanden september/oktober iets goeds te doen voor een ander. Zo proberen we jou en andere bedrijven het makkelijker te maken om je maatschappelijk in te zetten. Om dit zo leuk mogelijk te maken en om elkaar te motiveren en uit te dagen, hebben we in die maanden een bingokaart, waarop je challenges kan wegstrepen. Uiteraard met een leuke prijs!

Doe je liever een activiteit met het hele bedrijf of met je team?  Organiseer een bingo, pannenkoekenmaaltijd bij een verzorgingstehuis in de buurt of knap een buurthuis op.

Op VHLvoorelkaar staan de “Do Good Challenges”: leuke uitdagingen, korte klussen of spaaracties, die je individueel, maar ook met een groep kan doen. Soms vanuit het kantoor of op locatie.

Denk hierbij aan:

  • Wordt bloeddonor,
  • Help mee met producten inzamelen voor de voedselbank,
  • Raap zwerfafval op tijdens je lunchwandeling,
  • Ga een op de koffie bij een buurvrouw of man die veel alleen is.

Uit de bedrijven, teams en groepen collega’s die mee doen, kiezen wij die groep uit die de meeste, leukste of indrukwekkendste impact heeft gemaakt en die zetten wij in het zonnetje.

Zet je in voor de maatschappij en maak met elkaar impact in de buurt!

Kijk op www.vhlvoorelkaar.nl/bingo wat je kan doen of start je jullie eigen challenge.

Leuk om te weten: Zet jij je in als bedrijf of ondernemer (met of zonder je team), dan kan je dit wegschrijven onder MvO, zonder dat je hier veel voor hoeft te doen.

Overzicht